BIER KOMT BACK IN TOWN!

Geplaatst op 26 februari 2018

Na jaren krijgt Groenlo zijn eigen brouwerij weer terug! Brouwerij Brouwersnös.

BIER KOMT BACK IN TOWN!

Na jaren krijgt Groenlo zijn eigen brouwerij weer terug! Brouwerij Brouwersnös.

De carnavalsoptocht is nog maar net achter de rug of Groenlo krijgt maandag 26 februari alweer een prachtige optocht door de stad. Dit keer 10 enorme trailers vol met open gistkuipen, dikke brouwketels en glimmende lagertanks richting het Brouwersnös. Het wordt een spectaculaire toer om deze enorme tanks door de smalle Grolse straatjes te krijgen.

De brandweer zal met loeiende sirenes voor de troepen uit rijden om alles in goede banen te leiden. Een plaatselijk dweilorkest zal de trailers begeleiden en een mooie serenade houden voor alle trotse Grollenaren. Mis het niet, komt dat zien!

We zien u graag maandag 26 februari. Circa 12 uur zal de brandweer met een van de trailers arriveren op de brouwplaats aan de Eibergseweg 1 in Groenlo. Met een hoogwerker zullen de ketels door het dak van de brouwerij in de brouwerij worden gehesen.

Wij adviseren u om uw auto te parkeren op het parkeerterrein aan de Maliebaan in Groenlo. In ieder geval niet aan de Marhulzenweg want daar is een parkeerverbod om de trailers niet op te houden.

Delen