Zondag 22 augustus: BIKE – BEER – BBQ

Geplaatst op 11 augustus 2021
Zondag 22 augustus: BIKE – BEER – BBQ

Op zondag 22 augustus aanstaande organiseren proeflokaal Brouwersnös en wielertoerclub RTCG uit Groenlo de tweede BIKE – BEER – BBQ. Samen met je vrienden en/of clubgenoten een tour- of graveltocht rijden en vervolgens genieten van ambachtelijk gebrouwen biertjes en een overheerlijk gerecht van de barbeque. NIEUW is dit jaar de speciale route voor e-bikers.

RESERVEER SNEL!

Net als in 2020 valt door corona ook dit jaar de Grolse kermis in het water. Om jou en je fietsvriend(inn)en toch een gezellige activiteit te bieden, organiseren Brouwersnös en wielerclub RTCG samen weer een echte Achterhoekse BIKE – BEER – BBQ. Na een hartelijke en warme ontvangst bij Brouwersnös rijd je individueel, met z’n tweeën of met je vaste fietsgroepje met behulp van je navigatiesysteem een toertocht van 60 of 80 km over de weg of een gravel/MTB-tocht van 70 km.

Nieuw is de route speciaal voor e-bikers. Gezellig met familie en vrienden een circa 40 km lange rit maken door de fraaie Achterhoek.

Een dag vol (fiets)plezier

Starten kan tussen 9.30 en 10.30 uur. Voor vertrek ontvang je een kop koffie of thee met wat lekkers. Bij terugkomst is de tap met de inmiddels overbekende Brouwersnös-biertjes open en wordt de barbeque ontstoken. Ondertussen zorgt de huisband Kartoffelsalade voor een prachtige muzikale setting en gezellige sfeer.

De kosten voor deelname bedragen 20 euro per persoon (te betalen bij aankomst). Dat is inclusief koffie of thee met wat lekkers, twee heerlijk koude biertjes naar keuze en een uitgebreid gerecht van de barbecue. Heb je grote(re) dorst of meer honger? Je kunt bonnen voor consumpties of een extra gerecht van de barbecue kopen.

Ben je lid van de RTCG, dan krijg je 5 euro korting op de deelnamekosten en betaal je dus 15 euro per persoon.

RESERVEER NU VIA DEZE LINK

Kom je samen met je club- of fietsvrienden, reserveer dan een tafel. Enkele dagen voor het evenement ontvang je van ons per mail de route als GPX-bestand. Neem je deel aan de e-bike tocht, dan krijg je bij de start (ook) een A4 met daarop de route.

Graag tot zondag 22 augustus aanstaande!

Delen