Boekpresentatie: Een villa vol verhalen

Geplaatst op 12 augustus 2018
Boekpresentatie: Een villa vol verhalen

Villa Adriana in Groenlo is een huis met een verhaal. Mini Oostendorp heeft van 1950 tot 1957 in de huishouding gewerkt bij de familie De Groen en bewaart er mooie herinneringen aan.

Er zijn veel meer herinneringen van mensen die in de villa hebben gewoond of gewerkt in de periode van 1909 tot heden. Al deze verhalen geven een prachtig tijdsbeeld door de jaren heen. Irmgard Bomers, dochter van Mini en nicht van Jos Oostendorp, heeft ze opgeschreven.

Mooie, unieke verhalen, dat is waar Brouwersnös op zoek naar is. Niet alleen Grolse, maar ook Achterhoekse verhalen uit het verleden, het heden en zeker ook de toekomst. Verhalen die symbool staan voor onze Achterhoekse manier van doen en laten. Verhalen over Achterhoekse tradities, culthelden, gebruiken, gewoonten en ga zo maar door. Ze vormen de inspiratie om passende en eigenwijze bieren te brouwen, die worden opgedragen aan deze verhalen. Een beetje “Grolse Wind” mag want “sprekken” is Achterhoekers niet vreemd.

Het boek “Een villa vol verhalen”, geschreven aan de vooravond van de nieuwe toekomst voor Villa Adriana, sluit hier naadloos op aan.

Een villa vol verhalen kost in de voorverkoop EUR 9,95 en is in Groenlo te bestellen bij Bruna, Boekhandel Wiegerink en Brouwersnös. Na 21 september is het boek daar te koop voor EUR 14,95 en ook online te bestellen via www.bestelmijnboek en bol.com. Leden van de Oudheidkundige Vereniging Groenlo ontvangen het boek gratis.

Boekpresentatie: Een villa vol verhalen
Datum: 21 september 2018
Tijd: inloop 15:30 uur, presentatie 16.00 uur, einde 18.00 uur
Waar: Brouwersnös, Eibergseweg 1 in Groenlo

Delen