Brouwmethode bekendgemaakt
Brouwersnös gaat werken met open vergisting
Geplaatst op 7 juli 2017
In brouwerij Brouwersnös worden de speciaalbieren gebrouwen waarbij de ambachtelijke methode van open vergisting in open kuipen zal worden toegepast. Dit geeft intensievere aroma’s aan het bier.

In brouwerij Brouwersnös worden de speciaalbieren gebrouwen waarbij de ambachtelijke methode van open vergisting in open kuipen zal worden toegepast. Deze manier van vergisten geeft intensieve aroma’s aan het bier. Naast deze open vergisting vindt er nog een hergisting plaats in de fles door tijdens het afvullen extra gist toe te voegen. Het bier blijft hierdoor langer fris en het aroma en de volle smaak blijven beter behouden.
Delen
Actueel
BROUWERSNIEUWS september 2020
Het verhaal achter de Librije’s kopstoot
Een dagje uit bij Brouwersnös, dé activiteit uit de Achterhoek!
Zondag 16 augustus: BIKE – BEER – BBQ
Vacature: Horeca topper gezocht!
Nieuw kuikentje oet ‘t Nös. Fiere Marie.
De bootjes varen weer
Wij zijn weer open…!
Nieuw: Maaltijden afhalen en bezorgen
Brouwersnös en corona