Kermis 2022 bij Brouwersnös

Geplaatst op 15 augustus 2022
Kermis 2022 bij Brouwersnös

Zaterdag 20 augustus, Feest op het terras, vanaf 17:00 uur:

live muziek van kartoffelsalat

Kom op zaterdag gezellig een biertje doen op ons terras. Vanaf 17:00 uur speelt Kartoffelsalat; dat wordt een leuk begin van de kermis in Grolle!

 

Zondag 21 augustus

Beer Bike BBQ

Op zondag 21 augustus aanstaande organiseert wielertoerclub RTCG samen met proeflokaal Brouwersnös uit Groenlo de derde BIKE–BEER–BBQ. Samen met je vrienden en/of clubgenoten een wegtoertocht over 60 of 80 kilometer of een gravelride over 45 of 70 km rijden door de mooie Achterhoek. Daarnaast zijn er ook twee tochten speciaal voor e-bikers / fietsers uitgezet: over 35 of 50 kilometer. Wat de BIKE-BEER-BBQ uniek maakt is dat we na afloop van onze ritten samen genieten van ambachtelijk gebrouwen biertjes en een overheerlijk gerecht van de barbecue.

Voor vertrek ontvang je een kop koffie of thee met wat lekkers. Bij terugkomst is de tap met de inmiddels overbekende Brouwersnös-biertjes open, maar kun je ook een bezoek brengen aan de wijn- of cocktailbar. Vervolgens wordt door chefkok Bas de barbecue ontstoken. Ondertussen zorgen de band Kartoffelsalat en DJ Shaky voor een extra gezellige sfeer.

De kosten voor deelname bedragen 25 euro per persoon, NTFU-leden betalen 22 euro. Dat is inclusief koffie of thee met wat lekkers, twee heerlijk koude biertjes of andere drankjes en een heerlijk gerecht van de barbecue. Heb je grote(re) dorst of meer honger? Je kunt bonnen voor consumpties of een extra gerecht van de barbecue kopen.

De toertochten zijn niet uitgepijld. Enkele dagen voor het evenement ontvang je de route als GPX-bestand via de mail. De e-bike tochten over 35 en 50 kilometer ontvang je bij de start ook op papier.

Om zeker te zijn van een plek aan tafel bij de BIKE-BEER-BBQ kun je voorinschrijven:

OPGEVEN KAN HIER

 

Delen