Proeflokaal

Proef de lekkerste speciaalbieren in ons prachtige proeflokaal!

Wij zijn er maar wat trots op dat we de lekkerste speciaalbieren van Nederland maken. En dat is ook zo! Nu horen we de doorsnee Achterhoeker denken; joa joa. Eerst preuven, dan geleuven.

Proeflokaal

Die gelegenheid heeft u in ons prachtige proeflokaal. Hier ervaart u de unieke combinatie van een historische villa en een gezellig, warm, bruin café. Een plek waar u zich meteen thuis voelt. In ons proeflokaal bent u altijd van harte welkom. Of u nu met familie/vrienden komt of met een zakenrelatie. U vindt altijd een mooi plekje waar u van een proefplankje met vier heerlijke Brouwersnös biertjes kunt genieten. We hebben altijd ca. 12 soorten bier op de tap.

Uiteraard hebben we ook Achterhoekse koffie, broodjes, een voortreffelijke lunch en mooie bierige en toch betaalbare dinerkaart voor een 1, 2 of 3 gangen diner.
Kortom, voor elke gelegenheid bent u meer dan welkom bij Brouwersnös in Groenlo. Bij mooi weer kunt u heerlijk genieten op ons riante terras met uitzicht over het bierpark en de Grolse grachten met rondvaartboot.

Download hier onze menukaarten:

MENUKAART DRANK- EN BORRELKAART

Maaltijden afhalen? Dat kan!

Open het bestelformulier

Delen