The Boys are back in town

De initiatiefnemers van Brouwersnös zijn alle drie echte Grollenaren. Na diverse bieravonturen over de hele wereld zijn ze uiteindelijk weer geland op het oude nest (nös) en weer terug in de stad waar het allemaal begon: Groenlo.

The Boys are back in town

Jos Oostendorp (1962) heeft veel ervaring als ontwikkelaar en innovatiemanager van bierverpakkingen. Hij is eigenaar van verpakkingsontwikkelingsbureau Eastgreen.nl en oprichter/eigenaar van het craftbiermerk Yellow Moon dat diverse internationale prijzen heeft gewonnen.

Andries de Groen (1955) heeft bij diverse bierbrouwerijen en mouterijen veel kennis en ervaring opgedaan in management, brouwen, verpakken en logistiek.

Frans de Groen (1959) heeft brede expertise en ervaring opgedaan in diverse internationale commerciële managementfuncties in de bierwereld.

Samen zijn de neven Andries en Frans de Groen mede-eigenaar van de succesvolle craftbier brouwerijen Anderson Valley Brewing Company in California, USA, brouwerij en stokerij Wilderen in België en de Rügener Insel-Brauerei in Duitsland. De bieren van al deze brouwerijen zijn volop verkrijgbaar in Nederland in de horeca, slijterijen, supermarkten en online.

Delen