Willemken 1,5m

2,69

4 granen blond, 5,8% – 33cl fles

De 1,5m variant van “Willemken”: een heerlijk kruidig, licht fruitig bier met een smaak die doet denken aan een mengeling van gedroogde abrikozen en een vleugje banaan.

Uitverkocht

Artikelnummer: 40007-1 Categorie:

Anderhalve meter,

(verkrijgbaar vanaf 1 juni)

een begrip waardoor vrijwel de hele wereld in 2020 behoorlijk afstandelijk werd. Een virusveilige afstand, dat wel, maar natuurlijk zéér ónnatuurlijk voor ons. Wij zijn sociale wezens, die van nature gezellig bij elkaar willen zitten om te genieten! Wat hoort daar bij? Een lekker biertje vanzelfsprekend! Dit 1,5 meter bier is met afstand een winnaar en speciaal gebrouwen voor al die wezens, die zien, dat afstand iets is, dat vaak overbrugd moet worden om ergens dichterbij te komen. Bier is sociaal cement, al smaakt het gelukkig véél beter!
Wij van Brouwersnös adviseren dan ook: Brouwersnös 1,5 meter Willemken! Bier dat ons tóch dichter bij elkaar brengt, ondanks alles! En het houdt ons scherp op de 1,5 meter!
Willemken Anten, de laatste stadsboer van Grolle –op klompen ongeveer 1,5 meter in de hoogte en mét kruiwagen ruim 1,5 meter van achter naar voor- zou probleemloos passen in deze maatgevoelige samenleving. Verkrijgbaar vanaf 1 juni.
Proost! Blief gezond en laot ‘t oe smaak’n!

Ingrediënten
Water, gerstemout, speltmout, tarwemout, roggemout, hop, gist, druivensuiker


Alcholpercentage
5,8% Vol. – CAT. 1


Drinktemperatuur
10 graden Celsius